Blegning af dine tænder med Oral-B og Crest 3D Whitestrips

I disse dage vil flere og flere personer blege deres tænder derhjemme, og de vil gerne slippe for at betale tusindvis af kroner for det, som man skal hos en professionel tandlæge disse dage. Procter & Gamble har derfor lanceret: Crest and Oral-B Whitestrips™ der gør præcis det samme som en tandlæge ville gøre, men du kan gøre det hjemmefra, helt selv.

Hvad er Oral-B and Crest 3D Whitestrips™?

Oral-B and Crest 3D Whitestrips™ er gør-det-selv blegestrimler som du kan bruge overalt, når du vil. De transparente Whitestrips™ indeholder en blegegel der er 100% sikker, og derfor nemt kan bruges på dine tænder. De Oral-B and Crest 3D Whitestrips™ som vi tilbyder på vores webshop er de originale Whitestrips™ fra USA, som har vundet flere priser i løbet af årene.

Priser?Ja! Crest 3D Whitestrips™ har vundet flere skønhedskonkurrencer hos Allure og Cosmopolitan. Whitestrips™ er meget populære, og derfor har de mere end 22 millioner brugere på verdensplan, så det er også det mest brugte tandblegningsprodukt i verden.

oral-b crest whitestrips

Hvordan fungerer Oral-B and Crest 3D Whitestrips™?

At bruge Whitestrips™ er ekstremt nemt. Du kan disse disse med 3 enkle trin. Afhængigt af de Whitestrips™ du vælger, skal du have dem på tænder i 30 eller 60 minutter, og du vil derefter se øjeblikkelige resultater.

  1. Børst let dine tænder med vand og sørg for, at de er tørre.
  2. Anvend Whitestrips™ på dine tænder i 30 eller 60 minutter (tjek altid brugsanvisningerne for anvendelsestiden).
  3. Fjern strimlerne og se det fantastiske resultat

Hvilke Whitestrips™ bør du vælge?

Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects er den mest populære variant på vores webshop, og har mere end 100 kundeanmeldelser. Hvorfor er de så populære? Det er en dybdegående behandling på blot 20 dage, og bleger ikke kun, den sikrer også et rent og frisk udseende til dine tænder.

Hvad er fordelene ved Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects?
  • Bleg nemt dine tænder hjemmefra.
  • Resultaterne er stadigvæk synlige efter 12 måneder.
  • Whitestrips™ fjerner flere års tandsten.
  • Gelen indeholder samme ingrediens (peroxid) som de materialer tandlæger bruger til at blege dine tænder.
  • Whitestrips™ har en indbygget ”avanceret forseglingsteknologi”. Det betyder, at strimlerne sidder fast på dine tænder, og ikke bare glider af.
  • Whitestrips™ er nemme at bruge i din daglige rutine. Du kan gå, arbejde og endda tale med dem på.

Alt i alt anbefales Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects til at blege dine tænder på en sikker og nem på derhjemme. Ikke overbevist endnu? Tjek vores kundeanmeldelser og videoudtalelser, du vil blive overrasket over hvor store resultater du kan opnå med disse Whitestrips™.

Crest 3D Whitestrips Professional Effects
Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x