Kundeanmeldelser

Powered byCusRev
1-25 of 262 reviews
 1. C

  Jeg overvejede hvordan de fungerede, men nu en måned senere er resultaterne der stadig! Nu vil jeg gerne bestille en anden halv behandling for vedligeholdelse. Meget meget glad!!

 2. L

  Jeg har normalt meget følsomme tænder, men med disse strimler havde jeg ingen smerter, fordi jeg fulgte instruktionerne. Hvis jeg havde dem på for længe i min mund, var der en lille smule sensitivitet. Hurtige resultater og strimler sad godt fast.

 3. K

  Leveringen gik godt. Det er så praktisk, at de bare sende det til postkassen. Strimlerne er nemme at bruge og bliver siddende. Deres råd om at tørre dine tænder med en serviet er meget nyttigt. Efter tre dage havde jeg synligt hvidere tænder. Det er noget jeg aldrig forventet. Efter 10 dage var mine tænder virkelig pæne og hvide. Jeg havde ikke følsomme tænder fra strimlerne. Jeg vil helt sikkert bestille flere strimler, dette produkt er så godt, hvis du ønsker at blege dine tænder til en normal pris.

 4. T

  Bedste på markedet!

 5. A

  Efter den første brug af blegestrimler, så jeg resultater med det samme!!! ´Tre strimler senere er mine tænder strålende hvide. Jeg vil helt sikkert købe igen!!

 6. E

  Rigtig god

 7. N

  Er virkelig overrasket over hvor godt de virker. Jeg har virkelig kunne se en forskel og jeg fik komplimenter for mine hvidere tænder. 10 ud af 10

 8. H

  Virkede super fint og der var ingen problemer!

 9. M

  Det har virkelig virket. Selv med 10 behandlinger er det virkelig synligt. et absolut must

 10. L

  Det er ret nemt: strimlerne klæber godt. Virkningen er meget synlig. Stop efter noget tid, og brug ikke hele behandlingen på 1 gang: tænderne bliver lidt sensitive.

 11. N

  Da en ven fortalte mig om Crest Whitestrips havde jeg min tvivl. Men jeg ser allerede en forskel efter et par dage, de har min anbefaling!

 12. C

  Jeg har gennemgørt en halv behandling og har nu klart hvidere tænder. Resultaterne er imponerende 🙂

 13. AP

  Jeg bestilte en hel behandling af Professional Effects. Jeg er meget tilfreds med behandlingen, mine tænder er omrking fem nuancer hvidere. Jeg kan varmt anbefale blegestrimler i stedet for en klinisk behandling!!!

 14. S

  Strimlerne er meget nemme at bruge, sidder nemt fast på dine tænder, og du mærker dem ike, når de sidder på dine tænder. Fantastiske!

 15. C

  Hurtig levering, og effekten er synlig. Det er selvfølgelig ikke godt bruge denne behandling hele tiden, men lejlighedsvis er behandlingen god!

 16. M

  Jeg var i tvivl om, om det ville virke… det er derfor, jeg tog prøvede den halve behandling… men jeg så hurtigt resultatet! Snart køber jeg en 2. behandling :)!

 17. A

  Mega gode produkter. Giver godt resultat

 18. H

  Dette produkt gør det skal: giver hvidere tænder. Strimlerne er nemme at bruge i flere dage, du lader dem virke og ser øjeblikkelig resultat. Simpelthen fantastisk!!

 19. R

  De bedste strimler nogensinde, jeg har så hvide tænder. Virkelig tilfreds med de her, og jeg vil helt sikkert bestille igen

 20. M

  Levering var meget hurtig med posten, at bruge dem er nemt og de første resultater er hurtigt synlige!

 21. M

  Jeg så resultatet fra virkelige mennesker der har brugt dem, hvide og vedligeholdte. Kun en gang om året, ellers får jeg følsomme tænder, men ellers er alt ok

 22. V

  super godt produkt:)

 23. B

  Resultatet var præcis hvad jeg havde forventet, tænderne blev meget hvide

 24. M

  Gode, hurtig levering og de passer i postkassen. Jeg har brugt strimlerne i et par dage, og mine tænder ser hvidere ud. Nemmere og billigere end en blegebehandling. De fungerer godt, og jeg vil fortsætte med at bruge dem

 25. A

  Jeg er meget tilfreds med de her strimler og du kan nemt gøre det derhjemme og hurtigt leveret. Alt i alt er jeg glad

Hvorfor os?
Hurtig levering.

• Afgiv din ordre inden kl. 21.00, så bliver den leveret inden for 2-4 dage.

• Du kan følge din ordre med sporing.

• Du modtager en diskret pakke, og den passer i din postkasse.

• Levering er 57 kr. og er fuldt forsikret.

Bestil med en
kæmpe rabat!

• Vil du gerne spare på dit Whitestrips™ -køb? Opret en konto hos os bestil dine Whitestrips™ med en god rabat, det tager kun 10 sekunder. Optjen så meget rabat du vil, eller modtag din næste behandling helt GRATIS! Nysgerrig efter hvordan det fungerer? Se vores rabatprogram.

Tilfredshedsgaranti

• 98% af dem der har prøvet dem, ser fantastiske resultater med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Er du ikke tilfreds med resultatet? Bare rolig, vi hjælper dig med at få smukke, hvide tænder.

• Læs ægte Kundeanmeldelser fra kunder der har købt Whitestrips™, her.

Forsikring om originale
Whitestrips™ fra USA

• Pas på! Mange andre webshops, der tilbyder billigere Whitestrips™, køber deres Whitestrips™ fra Kina. Disse er af ringere kvalitet end de originale Whitestrips™ fra USA. Vi modtager ofte klager fra ofre. Hos os er du sikker på, at du får de originale Whitestrips™ fra USA.

Hvordan kan du spotte falske strimler?

Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x