Sikkerhed og pålidelighed

Sikkerhed

American Consumer Association

At blege tænder med Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er en sikker procedure, så længe der ikke er underliggende problemer, såsom betændt tandkød, og hvis du følger instruktionerne og proceduren. Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ indeholder peroxid, den samme emaljesikre ingrediens som tandlæger bruger til tandblegning. Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er bevist sikre ved adskillige kliniske studier og er godkendt af ADA og FDA i USA, dette er en af de strengeste sikkerhedsretningslinjer i verden.


Forfalskede strimler

På grund af den store succes som Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ har haft i Amerika, er kinesiske producenter begyndt at kopiere strimlerne. Der er mange mærker af Whitestrips™ på markedet, der alle ønsker en del af Crests succes. Nederst i denne artikel finder du nogle eksempler

Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ kopieres også i Kina og sælges under samme mærke. Disse strimler købes i Hong Kong og er svære at skelne fra originalen. Det er de samme strimler, og de føles nok også ens på tænderne. De giver også hvidere tænder, men de er af meget ringere kvalitet end de originale strimler. Med de originale strimler opnår du hurtigere resultater, og de holder længere.

Da der findes så mange forfalskede strimler, har Crest fornyet deres emballage. På denne måde er de forfalskede strimler lette at genkende. De har stadig den gamle lilla emballage. Crest har en ny blå pakke, som de har haft siden juni 2017. Du kan se denne på Crests officielle side: Crest.com. Vi sælger udelukkende disse originale Oral-B og Crest 3D Whitestrips™, der er købt i Amerika.

Originale Whitestrips™ fra USA

Forfalskede Crest fra Kina


Andre kinesiske Whitestrips-mærker:


Hvad kan man gøre mod tandfølsomhed?

Hvis du oplever for meget tandfølsomhed under eller efter brug af Whitestrips™, skal du stoppe med at bruge dem i 1-3 dage og derefter genoptage brugen én gang dagligt. Hvis du fortsat oplever problemerne, skal du afslutte brugen eller prøve en Whitestrips™-variant med en lavere styrke. Der er flere måder at minimere tandfølsomhed på. Brug af en tandpasta lavet til følsomme tænder (Sensodyne). Brug en blød tandbørste for at reducere belastningen af emaljen. Brug produkter med ekstra fluor til at styrke emaljen.

Tip: Brug tandpasta mod følsomme tænder i den periode du bruger Oral-B og Crest 3D Whitestrips™, for at minimere risikoen for tandfølsomhed.

Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x