Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål om Whitestrips™

Resultatet af tandblegningsprodukter er aldrig permanent. Dine tænder vil over tid blive plettede og misfarvede. Hvor lang tid dette tager afhænger af din livsstil (brug af vin, kaffe og tobak). Normalt forbliver resultaterne i 12 til 20 måneder.

Ja, prikkerne er midlertidige, de er ikke farlige og forsvinder inden for få timer.

Dette skyldes peroxidgelens blegende effekt. Dette er midlertidig og ikke farligt. Du kan forhindre dette ved at vaske hænderne godt med sæbe og vand efter brug.

Hvis du oplever for meget tandfølsomhed under eller efter brug af Whitestrips™, skal du stoppe med at bruge dem i 1-3 dage og derefter genoptage brugen én gang dagligt. Hvis du fortsat oplever problemer, skal du stoppe brugen eller prøve en Whitestrips™-variant med en lavere styrke. Der er flere måder at minimere tandfølsomhed på. Brug af en tandpasta lavet til følsomme tænder (Sensodyne). Brug en blød tandbørste for at reducere belastningen af emaljen. Brug produkter med ekstra fluor til at styrke emaljen.

At blege tænder med Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er en sikker procedure. Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ indeholder peroxid, den samme emaljeingrediens som tandlæger bruger til tandblegning. Omfattende undersøgelser har vist, at produktet er sikkert, hvis det bruges som foreskrevet.

Cirka 1/3 til 1/2 af brugerne oplever en vis grad af tandfølsomhed eller irritation af tandkødet, under eller efter brug af Whitestrips™. Dette er midlertidigt og der er ingen grund til at bekymring. Tænder der udsættes for høje koncentrationer af peroxid, som de normalt bliver hos tandlæger, kan give tandsmerter, der kan vare i nogle dage. Hjemmeblegningsprodukter som Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er mere skånsomme mod tænderne, fordi der bruges en lavere mængde peroxid. De kræver dog en længere behandlingsperiode for at opnå det ønskede resultat. Undersøgelser fra forbrugerorganisationer har vist, at selvblegning er sikrere end hos en tandlæge, da du selv kan dosere behandlingen.

Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ fungerer kun på naturlige tænder. Strimlerne fungerer ikke på kroner, fyldninger og andre tandlægemæssige indgreb. Kontakt din tandlæge, hvis du vil bruge strimlerne og lige har fået en behandling, eller vil få det. Brug ikke strimlerne, mens du har bøjle på.

Spørgsmål om Rabatprogrammet

Det er virkelig nemt at tilmelde dig! Hvis du har en konto hos os, er du automatisk med i programmet. Se vores Rabatside for yderligere oplysninger om hvordan man optjener point.

Du optjener point ved for eksempel at henvise nye kunder til vores butik eller ved at udføre en af de andre opgaver, der er anført på Rabatsiden. Med de tre første muligheder tjener du rabatpoint MED DET SAMME.

Du kan indløse dine optjente rabatpoint ved betalingen. Sørg for at du er logget ind, og når du er ved betalingen, kan du se din saldo og klikke på den grønne bjælke Indløs dine rabatpoint? og indtaste antallet af point du vil indløse. Kurven opdateres, og din rabat vil være synlig. Bemærk, at du skal have mindst 40 point for at indløse dem. 40 point er 8 kr. værd.

Vi sender en e-mail, så snart nogen har afgivet en ordre. Du kan også se om du allerede har modtaget point for din(e) invitation(er) under punktet Min Oversigt.

For at sikre at vi kan spore dine invitationer, skal dine venner klikke på dit unikke invitationslink og derefter foretage deres første køb. Vi kan kun bekræfte denne proces, hvis den inviterede person har foretaget et køb fra den samme enhed, efter at have klikket på dit invitationslink. Så snart vi har verificeret at ordren er knyttet til dit Invitationslink, får du dine point. Bemærk: den inviterede person skal være en ny kunde.

For at modtage point for vores sociale mediekanaler (Facebook eller Instagram) skal du være logget ind på Rabatside og klikke på det rigtige ikon. Kun på denne måde kan det verificeres.

Har de 5 inviterede venner foretaget et køb? Så har du optjent 1000 point, og du har ret til en Supreme Half Treatment eller en anden hel behandling efter eget valg. Kontakt os på [email protected]. Angiv at du ønsker en gratis behandling for de 1000 point. Vi vil personligt give dig en kode, som du kan indtaste ved kassen, hvorefter du vil modtage din valgte behandling gratis.

Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x