Vilkår og Betingelser

 1. Mitflottesmil.dk kan ikke holdes ansvarlig for skader forårsaget af forkert brug af virksomhedens produkter.
 2. Mitflottesmil.dk garanterer at varerne lever op til de specifikationer, som blev angivet ved tilbuddet af disse, samt rimelige krav for validitet og/eller anvendelighed.
 3. Levering af varer sker kun ved udtrykkelig afgivelse af en ordre, medmindre andet er aftalt mellem Mitflottesmil.dk og kunden.
  1. Enhver ikke-anmodet ordre må ikke beholdes af kunden, og kan returneres gratis. Hvis en fejl i levering skyldes kunden, vil alle omkostninger for udskiftningen af omtalte, blive opkrævet kunden.
  2. I tilfælde af en fejl, skal kunden underrette Mitflottesmil.dk om dette. Hvis kunden vil beholde varen, og hvis produkttypen tillader det, kan dette ske efter virksomhedens skøn. Kunden gør alt hvad der kan anses som værende rimeligt.
 4. Mitflottesmil.dk vil træffe de bedst mulige foranstaltninger ved modtagelse og gennemførsel af vareordrer, og ved levering af tjenester
  1. 1 Leveringsstedet er hjemmeadressen for kunden, som senest blev oplyst til Mitflottesmil.dk, medmindre andet er aftalt.
  2. Mitflottesmil.dk vil gennemføre alle accepterede ordrer inden for rimelig tid, men senest inden for 5 dage. Hvis leveringen/varen enten (midlertidigt) er udsolgt, eller hvis den forsinkes af andre grunde, eller hvis en ordre eller en del af en ordre ikke kan gennemføres, vil kunden bliver underrettet herom ikke senere end 2 dage efter afgivelsen af deres ordre. I et sådant tilfælde, har kunden ret til at annullere ordren uden nogen opkrævninger.
  3. Risikoen for skade og/eller tab af varerne ligger hos Mitflottesmil.dk indtil levering af varerne er sket, medmindre andet er aftalt.
 5. Beløbet skal betales 100% før gennemførelsen af leveringen.
  1. Kunden har pligt til at rapportere forkert oplyste oplysninger med det samme. Hvis der oplyses en forkert adresse, er Mitflottesmil.dk ikke ansvarlig for tab af ordren, samt yderligere omkostninger.
 6. Returneringspolitik

Kun hos Mitflottesmil.dk får du en fuld refundering, hvis du oplever problemer med strimlerne, og ikke ønsker at fortsætte behandlingen

Selv hvis du føler at dine tænder ikke bliver hvidere, vil du kunne returnere dine tilbageværende strimler for en refundering.

Fuld returret i kombination med følgende returneringer:

Hvis du har færre strimler, kan du også returnere dem. Du vil modtage den værdi, som de returnerede strimler har. Det totale beløb for returneringen varierer afhængigt af variant og behandlingstype. For at beregne dit totale beløb, kan du bruge følgende beregning: Returneringsbeløb = købsbeløb / antal strimler modtaget X antal strimler returneret.

Hvis du vil benytte denne returneringspolitik, skal du følge disse trin:

 1. Kontakt os via e-mail på [email protected]
  Nævn i din e-mail, at du ønsker at returnere strimler. Medsend i denne e-mail også dit fulde navn, dit ordrereferencenummer, modtagelsesdato, strimmeltypen og antallet af strimler du vil returnere.
 2. Du modtager en e-mail med returneringsadressen for strimlerne, samt det beløb du kan få for strimlerne. Returnér strimlerne. (Sørg for at strimlerne returneres i en solid kuvert, og at adressen er tydelig, da vi ikke er ansvarlige for returneringer der går tabt.)
 3. Du modtager beløbet på din konto inden for et par dage.

Returneringspolitik

 Omkostningerne ved returnering er på egen regning.

 Vi tager kun imod returneringer der har en værdi på mere end 70 kr.

 Returnerede strimler skal modtages uåbnede, rene og i god stand.

 LStrimler kan kun returneres inden for de første 20 dage efter modtagelse.

For yderligere oplysninger om returneringer, bedes du kontakte os.

Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x