Om os

Vi opdagede dem på en ferie i New York. Crest 3D Whitestrips™ til hvidere tænder! Resultaterne var fantastiske! Da vi kom tilbage til Danmark, fandt vi ud af, at produktet slet ikke var kendt her. Jeg hjalp ofte mine venner med at få Crest 3D Whitestrips™. Det voksede hurtigt og jeg leverede Crest 3D Whitestrips™ til alle mine fans i Danmark! Og Mitflottesmil.dk er resultatet.

Hvad er Oral-B og Crest 3D Whitestrips™?

Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er et tandblegningssæt til brug i hjemmet. Det er sikkert, let og effektivt. Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er transparente strimler med et tyndt lag af blegningsgel, der klæber til tænderne. Den specielle gel sikrer at dine tænder bliver hvidere. Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ er USAs bedste tandblegning. De har oprindelse i USA, men er blevet populære i hele verden og populariteten i Danmark er også steget enormt.

Historien om Whitestrips™

Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ har eksisteret siden 2001 og er skabt af P&G (Procter & Gamble). I årenes løb har Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ vundet mange skønhedspriser i ELLE, Allure og Cosmopolitan. Lige nu er der over 22 millioner brugere på verdensplan.

Vi gør det muligt at bestille Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ hjem til Danmark. Vores virksomhed er ikke baseret i EU, men med vores superhurtige leveringstjeneste leveres ordrer inden for et par dage, over hele verden. Mitflottesmil.dk ejes ikke af Crest eller Oral-B, men fungerer som en forhandler af Oral-B og Crest-produkter af høj kvalitet.

Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x