5 tips til hvidere tænder

Alle vil have et strålende hvidt smil. Ikke kun fordi det er pænt, men også fordi det giver andre et bedre indtryk af dig. Rene, friske og hvide tænder giver et sundt udseende, og du kan endda bruge dem til at imponere på din første date!

Hvordan får man hvidere tænder?

Ingen har hvide tænder som standard – graden af hvor hvide dine tænder er, bestemmes genetisk, og det kan du ikke rigtigt ændre. Over årene bliver dine tænder misfarvede. Dette afhænger af flere faktorer, såsom; mundhygiejne, kaffe, alkoholiske drikkevarer, rygning og meget mere. Vil du have dine hvide tænder tilbage? Se vores tips og ressourcer som du kan bruge til at blege dine tænder.

gule tænder whitestrips
Tip 1: vælg de rigtige produkter

Vil du have hvidere tænder? Det hele starter med at bruge det rigtige mærke. Der er flere hundrede forskellige mærker rundt om i verden, som alle agerer på mundplejemarkedet, og alt det kan forvirre dig i hvilket mærke du skal vælge.

De mest kendte brands er Oral-B, Crest og Colgate. De har millioner af brugere på verdensplan, og er også partnere med ADA (American Dental Association). Så de leverer med sikkerhed kvalitet og pålidelighed i de produkter de tilbyder på markedet.

Tip 2: mundhygiejne er meget vigtigt for hvide tænder

Der er intet der er mere vigtigt, end at huske at have god mundhygiejne. Det siger sig selv, at det er vigtigt at børste dine tænder (flere gange om dagen), men det er ikke alle der husker netop det.

Oral-B anbefaler at du børster dine tænder to gange om dagen, og bruger tandtråd – dette er fortsat det bedste forsvar mod tand- og tandkødsproblemer.

Tip 3: gå til tandlægen regelmæssigt

Hvor mange gange har du været ved tandlægen til et tjek, inden for de sidste par år? Sørg for at besøge tandlægen hver 6. måned, for at få dine tænder tjekket og renset. En tandlæge kan fjerne plak og tandsten fra steder der er svære for dig at nå.

Tip 4: brug Oral-B eller Crest 3D Whitestrips™

Oral-B og Crest (som er en del af Proctor & Gamble) har lanceret Whitestrips™, som gør præcis det samme som en godkendt tandlæge, hvor du kan få dine tænder bleget. Disse strimler indeholder en ingrediens (peroxid), som bleger dine tænder.

Oral-B og Crest 3D Whitestrips™ har mere end 22 millioner brugere på verdensplan, og er også ekstremt populære i USA. Da deres popularitet i USA er vokset så meget, er der nu stor interesse i Danmark, da resultatet er så godt.

Folk vil gerne kunne blege deres tænder på en sikker måde, og derfor vælger de Oral-B og Crest 3D Whitestrips™, da disse mærker garanterer kvalitet, og så er de partnere med ADA.

Tip 5: tandblegning hos din tandlæge

Vil du tage skridtet videre? En licenseret tandlæge kan også blege dine tænder med samme ingrediens (peroxid), som også bruges i Oral-B og Crest 3D Whitestrips™. Bemærk: blegning af dine tænder hos en licenseret tandlæge kan nemt koste flere tusinde kroner.

Afsendes i dag, hvis du bestiller inden for de næste
x